10 idei de afaceri cu bani putini

10 idei de afaceri cu bani putiniMai jos iti voi prezenta 10 idei de afaceri pe care le poti realiza cu bani putini daca nu 0.

 1. Contabil

E necesar sa ai autorizatie de formare, licenta si experienta in domeniu.

Creeaza-ti un pliant care prezinta serviciile pe care le prestezi. Inainte sa faci asta, trebuie sa stii care sunt acele servicii. Vrei sa tii contabilitatea pentru afaceri mici? Un nivel mai implicat de contabilitate ar implica munca in sine la bilant, declaratii de venit sau alte raporturi financiare lunare, trimestriale si/ sau anuale. Toate aceste servicii depind de nevoile afacerii. Alte specializari pot include taxa de contabilitate. In afara de pfa toate tipurile de societati, fie ca sunt societati comerciale sau societati pe actiuni au nevoie de un contabil angajat. Unele firme angajeaza contabili doar pentru contabilitatea primara. Cu o buna promovare cu siguranta iti vei gasi clienti. O metoda buna de publicitate si care nu este prea folosita este crearea unui web site unde sa-ti prezinti serviciile.

 1. Reparator biciclete, depozitare bicilete

In multe parti ale tarii, acest business tinde sa fie sezonier, dar tu poti gasi o solutie in acest sens. Inchiriaza un spatiu de depozitare si ofera-l spre inchiriere celor care nu au spatiu de depozitare pe parcursul iernii. Desigur ca vei inchiria acest spatiu dupa ce l-ai amenajat. Pilotii de curse se antreneaza si pe zapada, lapovita si noaptea. Astfel iti poti desfasura activitatea pe tot parcursul anului ; iar daca ai deschis si sambata sigur se vor gasi cativa entuziasti.

 1. Curatare barci, yachturi, reparatii

Acesta afacere se poate realiza doar in zonele unde exista destule ambarcatiuni (Marea Neagra, Dunare, Snagov, etc.). Daca poti face rost de o lista cu persoanele care detin barci, le poti contacta. E posibil sa ti se ceara experienta, traininguri si licenta.

Barcile care sunt scoase din apa pe timp de iarna sau pentru un sezon, pentru a fi reparate si curatate. In functie de tipul barcii, e momentul potrivit sa cureti orice componenta a barcii: puntile, cabinele de dormit etc. Incepe prin abordarea caselor care au o barca depozitata in curte.

 1. Realizarea de planuri de afaceri profesionale

Acest business are posibilitati de extindere.

Orice afacere are nevoie de un plan de afaceri bine construit. De exemplu planurile de afaceri oferite pe acest site sunt doar monstre din ce ar trebui sa reprezinte un plan de afaceri. Un plan de afaceri profesionist este alcatuit din zeci de pagini, iar costurile realizarii unuia este de mii de euro. Poti oferi clientilor un fisier electronic si sa le permiti sa inceapa de aici. Daca vrei, poti pastra aceste fisiere si sa oferi serviciile ori de cate ori e nevoie. E bine sa ai mostre de planuri de afaceri pe care sa le arati clientilor.

 1. Cosar

Invatarea meseriei de cosar se poate face prin ucenicia pentru cineva care are o astfel de afacere. Devenind cosar expert, poti combina serviciile de cosar cu serviciile de inspectie ale cosurilor. In acest fel acoperi mai mult decat curatirea si reparatia lui.

 1. Servicii de curatenie

Daca vrei sa muncesti in orele la care altii stau, te poti concentra pe clientii care lucreaza in birouri. Restaurantele au nevoie acuta de curatenie zilnica. Poate esti mai interesat de curatenia in case. Pentru asta, de cele mai multe ori nu trebuie sa cheltui foarte mult pentru publicitate si marketing deoarece, in acest domeniu reclama se face « din gura in gura ».

 1. Reparator calculatoare, instalare soft-uri

E posibil sa fie necesara experienta, training sau licenta in domeniu.

Foarte multe persoane sau firme au nevoie de asistenta tehnica in domeniul calculatoarelor atunci cand l-i se strica calculatorul sau au probleme cu softul de operare (windows, linux, os). Alte persoane doresc instalarea unui soft de securitate, a wordului sau imbunatarirea performantei calculatorului. Poti promova aceasta afacere folosind internetul (prin crearea unui site) sau utilizand mai nou platformele de social media.

 1. Consultant

Pentru asta ai nevoie de o expertiza in ceva anume. Poti fii consultant in marketing si realizezi campanii de marketing, studii prinvind consumatorii tinta, etc. Poate reusesti sa gestionezi cateva depozite in cariera ta, poate unele care apartin unei companii producatoare de medicamente. Poti folosi, de asemenea aceasta experienta pentru a-i ajuta pe altii care s-au gasit in situatia ta si sunt pe cale sa faca greselile pe care le-ai facut si tu pe parcurs.

 1. Vanzator pe Okazii.ro, eBay sau Amazon.

Ai cumva ceva lucruri utile pentru alte persoane, dar de care nu mai ai nevoie. Poti vinde aceste lucruri pe Okazii.ro? Urmareste care sunt preturile si apoi stabileste care e oferta minima pe care vrei sa o faci si cat vrei sa dureze licitatia. Website-ul Okazii ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a dezvolta o afacere pe Okazii.ro. Daca doresti sa faci o adevarata afacere, ar trebui sa gasesti un producator pe anumite produse cautate si sa vinzi aceste produse pe okazii.ro. Daca doresti sa-ti extinzi afacerea ar trebui sa incerci platforme mai mari cum sunt eBay.com (vezi articolul: Cum sa faci bani online folosind site-ul eBay) sau Amazon.com.

 1. Servicii editoriale

Aceasta afacere are posibilitati de extindere. Ai aici cateva servicii editoriale pe care le poti oferi linistit de acasa:

Copyeditor

In acest caz are loc si verificarea greselilor gramaticale, de stil si tipografice.

Corector

Aici se opresc tot ce este scris pentru o ultima verificare. Corectorul se asigura ca modificarile realizate de copyeditor s-au facut corect si nu au aparut alte erori pe parcurs.

Editor de dezvoltare

Un editor de dezvoltare lucreaza cu un manuscris pentru lucrurile de ansamblu, cum ar fi organizarea si continutul anumitor pagini si capitole.

“Doctor de carti” ( nu exista echivalent in ro- e cineva care face de toate legat de carti, reformuleaza paragrafe, vorbeste cu agentii pentru publicarea cartilor, editeaza, corecteaza, etc.)

Acesta e un serviciu editorial oferit pentru cartile redactate de experti. Acestia creeaza o carte atat de bine cat pot si apoi o ofera  unui “doctor de carti” pentru a o slefui inainte de a fi publicata. Aceasta slefuire se traduce prin corectare, reformulare paragrafe, editare si chiar sa vb cu agentii pentru publicarea cartii.

Ghost writing

Se foloseste mai ales pentru cei care doresc sa vanda anumite materiale (ebookuri, pdf-uri oferite gratis, chiar si carti). In acest caz tu trebuie sa cauti informatie si sa scrii materialul, iar autorul va fi altcineva.

Copywriting

Cunoscut ca si business wriring – e scrisul care promoveaza un produs sau un serviciu.

Scrisul cartilor – Book Wrinting

Nu ai o diploma de contabil sau interior designer dar iti place sa tricotezi? Atunci de ce nu scrii o carte despre asta?

Redactarea de articole pentru reviste

Revistele si ziarele reprezinta o modalitate buna prin care iti poti publica scrisul, inainte sa iei decizia de a scrie o carte intreaga.

Oferirea de continut pentru website-uri

Acest job iti ofera posibilitatea de a castiga bani din scris. Asa ca daca vrei sa scrii si totodata sa si faci bani din asta, concepera de continut pentru site-uri e un job potrivit pentru tine.

1 Comment for “10 idei de afaceri cu bani putini”

 1. Turcescuradu

  A.P.I.E.N.E. Galati ofera servicii de redactare si implementare pentru proiectele europene cu finantare nerambursabila.

  turcescuradu@gmail.com

  http://consultantaposdru.wordpress.com/

  http://consultantaposdru.freewb.ro/

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara