Actele necesare pentru autorizatia PSI

Actele necesare pentru autorizatia PSI - pafaceri.roConform Hotararii de Guvern nr 625/2001,pentru obtinerea avizului/autorizatiei pentru prevenirea si singerea incendiilor – Autoriatia PSI, trebuie sa prezentati urmatoarele documente:

1. Avizul/autorizatia de prevenire si stingere a incendiilor, alaturi de documentatia vizata spre neschimbare (in cazul in care s-au obtinut in trecut solicitari de inregistrare si autorizare)
2. Documentatia tehnica care cuprinde desenele si schitele din proiectul de executie a constructiei in care se desfasoara activitatea. Aici se vor ilustra clar masurile de prevenire si stingere a incendiilor si verificarea cerintei de calitate, respectiv siguranta la foc, in cazul in care sediul social sau activitatea principala se incadreaza in normele legale privind avizarea/autorizarea.
3. Dovada privind depunerea documentatiei PSI la grupul de pompieri militari (in cazul in care s-au facut in trecut solicitari de inregistrare si autorizare a functionarii).
4. Schita spatiului cu cote si nominalizarea destinatiilor, alaturi de o deschidere a amplasarii, structura constructiva si masurile PSI adoptate, in cazul in care amplasamentul nu se incadreaza in normele legale privind avizarea/autorizarea.
5. Dovada respectarii si indeplinirii masurilor PSI in cazul in care avizul/autorizatia au fost retrase inaintea solicitarii de inregistrare si autorizare a functionarii.
6. Dovada privind achitarea tarifului corespunzator autorizarii.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara