Afacerile profitabile din ziua de azi

afaceri profitabile din ziua de aziCea mai mare parte din oameni inteleg prin cuvantul afacere o activitate cu potential de a le aduce profit. Nu de fiecare data o afacere este profitabila, cu toate ca la prima vedere unora li se va parea ceva bun, iar altora o afacere proasta.

Ne-am gandit sa vorbim despre afacerile prin intermediul carora putem scoate bani pe internet . Aceste tipuri de afaceri au costuri mici de inceput (nu ai nevoie decat de un domeniu, un hosting si site-ul propriu-zis) si pot deveni foarte profitabile. Daca sunteti nou in acest domeniu, va intrebati probabil de unde vin acesti bani. Este simplu: odata ce veti avea destui de multi vizitatori, site-ul dumneavoastra va fi cautat de tot felul de persoane care vor sa isi faca publicitate. Prababil ati observat ca site-urile mari din Romania, care sunt vizitate in fiecare zi de peste 100.000 persoane diferite, afiseaza reclame catre Coca Cola, McDonalds si alte firme de renume. Puteti fi siguri ca primesc bani frumosi la schimb.

Un exemplu de afacere profitabila ar fi deschiderea unui magazin online. Spre deosebire de un magazin normal, cel online este mult mai avantajat pentru ca: nu ai nevoie de spatiu real (care trebuie cumparat sau pentru care trebuie sa platesti chirie lunar), este accesibil oricarei persoane din lume (care este conectata la internet) si, in plus, cumparaturile online au devenit o moda. Odata ce ai site-ul gata facut, iti mai trebuie si o firma ca sa fi pe deplin in regula. Dupa ce ai facut si acest pas, trebuie sa te gandesti cum poti aduce cat mai muli potentiali clienti la tine pe site. Ai mai multe optiuni: sa cumperi reclama pe alte site-uri sau sa cumperi reclama Google. Prima varianta este una mai ieftina dar trebuie sa cumperi reclame pe site-uri care sti sigur ca sunt frecventate de persoane care ar putea fi interesate de afacerea ta. De exemplu, daca ai un magazin onlin de haine pentru femei, atunci un site frecventat de femei reprezinta una din cele mai bune variante.

2 Comments for “Afacerile profitabile din ziua de azi”

  1. Bogdan

    Cateva idei de afaceri profitabile http://3afaceri.blogspot.ro

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara