Ce alegem: franciza sau job-ul?

iata o noua dilema, care ne pune pe ganduri: franciza sau jobulEste o intrebare dificila, sau poate nu, raspunsul depinde de fiecare dintre noi, de felul nostru de a fi si mai ales de telurile pe care le avem in viata.

Dar, in situatia economica actuala, cand foarte multe persoane au ramas fara locul de munca detinut anterior iar asteptarile angajatorilor au crescut simtitor, ce facem? Asteptam sa treaca aceasta perioada critica a crizei economice si speram ca noi vom fi printre primele persoane angajate in perioada de “boom” ce urmeaza dupa recesiune, sau, suntem dispusi sa ne asumam un anumit grad de risc si ne gandim serios la varianta achizitionarii unei francize.

Cel mai mare avantaj al unui job il reprezinta gradul de stabilitate financiara pe care stim ca ne putem baza lunar.

Asa cum bine stim si o franciza produce un venit semnificativ, atata timp cat detinatorul acesteia isi da interesul ca lucrurile sa mearga bine. In aceasta situatie de egalitate intre job si franciza, din punct de vedere al generarii unui venit, este timpul sa ne punem urmatoarea intrebare: Imi place sa primesc ordine de la sef, sau prefer sa fiu eu propriul meu sef?

Cred ca in acest moment balanta, care anterior era in egalitate, acum tinde sa incline mai mult in favoarea francizei, asa e?

Decizia va apartine in totalitate, dar ganditi-va ca tot timpul situatia economica mondiala/nationala este si va fi in miscare si continua schimbare si orice ati face nu puteti prevede ce se va intampla in viitor si intotdeauna riscul va fi prezent, mai ales in afaceri, indiferent daca sunteti angajat sau detineti o afacere.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara