Ce este marketingul

ce este marketingulMarketingul este procesul prin care tu ii inveti pe consumatori de ce sa aleaga produsul sau serviciul tau in detrimentul concurentei. Daca tu nu faci asta, atunci nu poti spune ca faci marketing. Cheia catre succes este gasirea metodei potrivite si definirea mesajului cu cel mai mare efect, in vederea educarii si influentarii consumatorului.

Greseala cea mai des intalnita la majoritatea afacerilor este faptul ca, cei care le conduc, cred ca marketingul este o activitate singulara. Marketingul este totalitatea informatiilor captate si interpretate de catre consumator  atunci cand intra in contact cu afacerea ta. Consumatorul este influentat de publicitate, de ceea ce aude la prieteni, de cum este servit, de cum arata produsul, de ce calitati ale produsului ies in evidenta s.a.m.d.

Activitatile de marketing sunt deseori confundate cu activitatile de publicitate si cele de vanzari. Este foarte important sa constientizezi care este diferenta dintre ele. Citeste mai jos care este diferenta dintre marketing si publicitate.

Afla de ce marketinul nu trebuie confundat cu publicitatea

 

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara