Cum deschizi o franciza Starbucks

Cum deschizi o franciza StarbucksCorporatia Starbucks are mii de magazine si chioscuri deschise in intreaga lume. Compania e recunoscuta pentru faptul ca nu isi prea francizeaza magazinele, dar un antreprenor determinat sa vanda cafea de la Starbucks o poate face, obtinand licenta pentru asta.

INSTRUCTIUNI

 1. Fa rost de o locatie buna. Ar fi bine sa fie intr-un aeroport, sau langa un spital sau campus studentesc, sau intr-un centru comercial (tip mall), unde exista o multime de potentiali clienti. Citeste si articolul “Cum alegi locatia unui restaurant“, care iti poate fii foarte de folos. Aceleasi reguli aplicandu-se si in alegerea locatiei unei cafenele Starbucks.
 2. Vinde produse care ar merge bine cu Starbucks, in cazul in care spatiul ti-o permite. Aceste produse pot varia de la alimente, carti pana la inghetata. Aminteste-ti ca Starbucks e mai mult decat cafea – e o cultura a cafelei.
 3. Contacteaza Starbucks si informeaza-i despre dorinta ta de a deschide un magazin licentiat. Poti face asta prin intermediul website-ului www.starbucks.com sau contactand compania din Seattle, Washington.
 4. Lasa-i pe cei de la Starbucks sa iti antreneze personalul, sa-ti ofere produse, echipament si accesorii astfel incat magazinul sa fie similar cu cel de la Starbucks.

7 Comments for “Cum deschizi o franciza Starbucks”

 1. am un spatiu comercial an ramnicu valcea,oras cu o populatie de 150000 de locuitori si mar interesa o colaborare.

 2. anonoim

  ar trebui sa inveti intai limba romana
   

 3. Mirela

  Nu fiti rautaciosi, sunt oameni foarte capabili, harnici si responsabili chiar daca nu stiu sa scrie, nu stim noi ce le-a dat viata, hai sa nu-i judecam!!! 

 4. Robo_cris

  Stie cineva cat costa o franciza Starbucks ?

  • marinela

   ”Compania e recunoscuta pentru faptul ca nu isi prea francizeaza
   magazinele, dar un antreprenor determinat sa vanda cafea de la Starbucks
   o poate face, obtinand licenta pentru asta.” daca citei cu atentie vedeai ca nu francizeaza…

 5. Rusu

  Buna, am un spatiu in centrul orasului Piatra Neamt, fix pe bulevard, strada. Eminescu trec in medie cam 20 de oameni pe minut prin fata spatiului. Ai mei au fiecare firma lor si m-am gandit sa deschid o cafenea Starbucks acolo. De curand s-a deschis una fix in holul de la intrare in Palas Mall Iasi, mi se pare o foarte proasta amplasare si un spatiu foarte inghsuit. Cum as putea sa vorbesc cu cineva pentru niste sfaturi?

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara