Cum sa faci bani online: marketing afiliat

Cum sa faci bani online, marketing afiliatPentru oricine vrea sa faca bani online, marketingul afiliat este o metoda buna pentru inceput. Marketingul afiliat este actul de trimitere a unor linkuri cu produse variate pentru cumparatorii online si castigarea unui procent din vanzari in retur.

Ca afiliat primesti niste linkuri proprii despre un produs, astfel ca vanzatorul sa stie ca un cumparator a achizitionat produsul prin intermediul tau.

Deci care sunt beneficiile exacte ale afiliatilor de marketinig? Sunt o duzina. Multi vanzatori ofera stimulente considerabile afiliatilor, mai exact comisioane de 50% pentru produsele ce s-au vandut prin intermediul tau. Asta inseamna ca poti castiga bani. Acesta e o modalitate legitima de castiguri  pasive, pe masura ce sunt cumparate online produse din intreaga lume in fiecare minut.

Nu trebuie sa dezvolti produse de niciun fel. E foarte usor sa gasesti piete de desfacere in care sa integrezi linkurile tale (de cele mai multe ori gratis!)

Redactarea de articole referitoare la produsele pe care vrei sa le vinzi iti poate aduce beneficii in multe feluri. Unul dintre ele ar fi acela ca iti faci simtita prezenta si totodata devii credibil. Redactarea articolelor despre un singur subiect  din mai multe unghiuri te va ajuta sa intelegi exact ce inseamna produsul caruia esti afiliat si sa gasesti audienta. De asemenea, cu cat scrii mai multe articole, cu atat oamenii vor avea o credibilitate mai mare in tine, pentru ca le dai informatiile de care au nevoie. O credibilitate sporita inseamna mai multe vanzari.

Scrierea de articole gratuite pe blog in schimbul includerii link-ului pe blog poate fi folositoare fiindca astfel vei fi mai usor de gasit. In acest mod nu va mai trebui sa cauti clienti, ci doar sa faci reclama celor interesati de subiect. Exista de asemnea si site-uri ce iti permit sa adaugi linkul la finalul articolului. Mai mult de atat, anumite site-uri te platesc pentru articole. Cheia pentru a atrage cat mai multi clienti e sa scrii un articol fantastic.

La un moment dat vei face saltul si vei vrea sa ai propriul tau site. Nu trebuie sa fie fantezie ci simplu si usor de navigat pentru clientii tai. Aici poti avea propriul tau magazin cu linkuri catre produsele pentru care faci marketing.  Acestea deschid multiple canale de comunicatie cu milioane de potentiali consumatori. Combinat cu social media pentru de te conecta cu cat mai multi oameni, poti avea parte de succes cu ajutorul marketingului afiliat. Desigur e bine sa nu uiti sa alegi produse de calitate.

Cel mai cunoscut site din Romania de unde poti prelua produse si vinde la tine pe site prin intermediul marketingului afiliat este 2parale.ro.

Emag.ro cel mai mare magazin online si-a lansat propria platforma de maketing afiliat http://profitshare.emag.ro/, aceasta putand fii deasemena o sursa de venit.

 

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara