De unde luam bani pentru afaceri

De unde luam bani pentru afaceri

Subventiile de la stat pentru intreprinderile non-profit sunt practic inexistente. Granturile sunt, in general, denumirea pentru organizatiile non-profit. Multe fundatii ofera finantare sub forma de subventii pentru corporatii non-profit.

Aceste finantari sunt obtinute in urma donatiilor individuale si a campaniilor pentru strangerea de fonduri.

Surse de obtinere a banilor necesari pentru inceperea afacerii:

1. Tu prin economii – esti cel mai bun “creditor”al tau. Aceasta abordare poate fi rapida si usoara. Atentie insa: asigura-te ca ai economii adecvate atat pentru afaceri cat si pentru alte situatii neprevazute de natura personala.

2. Prieteni si rude – daca ei cred in tine si in reusita ideii tale, prietenii si rudele sunt uneori dispusi sa va finanteze. Alege acest traseu cu grija si asigura-te ca exista un document oficial care sa clarifice termenii de imprumut.

3. Bancile, mai exact creditele bancare – multe banci sunt dispuse sa va imprumute bani pentru inceperea unei afaceri mici. Aceasta abordare va necesita existenta unui plan de afaceri prin care sa justificati bancii suma de bani necesara pentru inceperea afacerii.

4. Statul – verificati prevederile legale in vigoare.

5. Asigurarea de viata – unele tipuri de polite de asigurare de viata au o valoare in numerar, care poate fi imprumutata cu o rata a dobanzii foarte scazuta.

6. Planurile de pensionare – unele planuri de pensii va permit sa imprumutati in general, pana la 50% din valoarea sumei cotizate pe parcurs.

7. Cardurile de credit – acestea ar trebui utilizate cu grija, din cauza ratelor mari ale dobanzii practicate in acest moment.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara