Idei de afaceri: Analist financiar specializat in reducerea costurilor

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri, analist financiar specializat in reducerea costurilor

Costuri pentru inceputul afacerii: 2.000€ – 10.000€

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time

Francize disponibile: da

Daca aveti experienta in afaceri, mai ales in departamentul de analiza financiara, aceasta afacere vi-i se va potrivi, ca o manusa. Abilitatile dumneavoastra analitice pot fi adaptate de la firmele mici la companiile multinationale.

Analistul financiar specializat in reducerea costurilor ofera clientilor sai o multitudine de servicii: elaboreaza bugetul pe termen scurt si lung al companiei, analizeaza dinamica atat pentru costurile fixe cat si pentru cele variabile, gaseste metode pentru stimularea productivitatii angajatilor, analizeaza costul produselor si serviciilor etc.

Obiectivul principal in analiza reducerii costurilor il reprezinta indentificarea costurilor “ascunse” asociate producerii unor servicii si produse care nici macar nu sunt esentiale pentru acea firma si, bineinteles, identificarea acelor produse si servicii care vor creste in timp eficienta, productivitatea si profitabilitatea firmei.

Alte idei de afaceri.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara