Idei de afaceri: Firma de facut cutii postale

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri, firma de facut cutii postale

Costuri pentru inceputul afacerii: sub 2.000€;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile: nu.

In urma unui studiu efectuat, am aflat ca se pune un mare accent pe gasirea unor persoane pricepute in construirea si designul de cutii postale. Se ofera un program flexibil de munca si o remuneratie de 20€ per ora. Daca va pasioneaza acest tip de munca, ati putea sa va puneti bazele unei afaceri in acest domeniu.

Afacerea poate fi lansata cu o investitie de aproximativ 500€ si se poate lucre de acasa, part-time. Este foarte bine daca veti gasiti o firma interesata de achizitionarea cutiilor postale si care ulterior sa le puna in vanzare sau, cutiile postale pot fi vandute direct persoanelor interesate.

Nu trebuie sa porniti cu ideea ca, afacerea dumneavoastra va atinge in primul an o cifra de afaceri de 100.000€, ci pentru inceput sa o priviti drept o sursa suplimentar de venit.

Alte idei de afaceri.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara