Idei de afaceri: Servicii de plantare copaci

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa o sa stea lucrurile in afaceri.

Costuri pentru inceputul afacerii: 2.000€ – 10.000€;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile: nu.

Poate atunci cand ati citit numele acestei idei de afaceri, nu v-a starnit interesul, dar cu siguranta daca veti citi urmatoarele randuri, va veti schimba parerea.

In fiecare an, companiile forestiere taie mii de copacii si replanteaza alte mii in locul celor taiati. Replantarea copacilor este lasata de cele mai multe ori in subordinea unor altor firme, care si-au facut un renume in acesta bransa.

Punctul de plecare pentru dumneavoastra este sa va pregatiti o lista cu toate companiile forestiere si apoi sa luati legatura cu acestea pentru a afla cat mai multe informatii cu privire la programele lor individuale de plantare a copacilor tineri.

Este recomandat sa aveti macar un curs in siguranta si securitatea muncii, in special munca in aer liber din care sa rezulte ca stiti sa lucrati in bune conditii atunci cand plantati copacii tineri.

1 Comment for “Idei de afaceri: Servicii de plantare copaci”

  1. Marian_morosan

    Consultanta pentru infiintare afaceri sau dezvoltare antreprenoriala. Planuri de afaceri, studii de fezabilitate, dosare finantari europene, etc. Contact la marian_morosan@yahoo.com     

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara