Idei de afaceri: Serviciu de raspandire a reclamei

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri, raspandire a reclameiCosturi pentru inceputul afacerii: sub 2500€;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile: nu.

Raspandirea de flyere poate fi dusa la un alt nivel stabilind o harta de distributie foarte bine pusa la punct. Acest concept este foarte simplu si direct. In schimbul unei sume de bani, tu garantezi firmei care vrea sa-si faca publictitate, ca flyer-ul promotional va ajunge in zonele din harta de distributie alese de el.

Aceste flyere se pot pune cel mai des in supermarketuri, scoli, librarii, benzinarii, baruri, cafenele etc. Ii garantezi firmei ca flyer-ele vor fi livrate saptamanal si de asemena ca cele vechi vor fi ridicate, pentru a pastra oferta de publicitate actualizata. Chiar si cele mai mici firme realizeaza cat de buna pentru afacerea lor este acest lucru.

Cu toate acestea, cea mai mare parte din firme nu o fac, iar principalul factor este acela ca proprietarii sau managerii  nu au timpul necesar  sa conduca prin tot orasul si sa le posteze. Aceasta afacere este foarte profitabila deoarece poti posta flyere pentru mai multe firme deodata. Taxeaza clientii cu 10 euro pe saptamana pentru flyer-ele depuse (ne-incluzand costul flyerelor) in 50-100 de locatii. La prima vedere poate parea o suma mica,  dar daca ai 100 de clienti poti face peste 50.000 de euro pe an.

Alte idei de afaceri.

3 Comments for “Idei de afaceri: Serviciu de raspandire a reclamei”

 1. Vlas

  ce vbesti mah ) 10 euro, 100 de clienti, si pentru fiecare 50-100 locatii saptaminal?? ce profit poti face cind totul se duce pe comustibil, si poate ca mai si tre sa scoti din buzunarul tau ) 

  • Anonymous

    Cu 1000 euro bagi combustibil sa circuli cu masina aproximativ 10000 km. Daca iti stabilesti o ordine a opririlor, nu o sa consumi motorina/benzina mai mult de 100 euro. Cu 100 euro poti circula cam 1000 km. Inseamna ca raman 900 euro. Daca scazi taxe si impozite tot ramai cu 600-700 euro. Acesti bani sunt saptamanal. Eu zic sa iei un pix si o foaie si sa calculezi exact, nu doar sa vb. Normal ca la inceput pana iti faci clientii profitul nu este asa mare. Dar asa este in toate afacerile normale. Nu toti “sunt unde trebuie” sa faca bani din pix :).

 2. MITRUT

  PRIETENE…EU ZIC S-O LASI BALTA! UNDE NAIBA GASESTI TU 100 DE CLIENTI CARE VOR SA PUNA FLYER-E IN ZECI DE LOCATII TIMP DE UN AN(CA ALTFEL ITI CAUTI ALTI CLIENTI SAPTAMANAL SAU LUNAR)? EU CRED CA HABAR NU AI CE E AIA O AFACERE. DACA ESTI IN STARE SA GASESTI 100 DE CLIENTI PT UN SERVICIU, CREAZA UNUL MAI SCUMP DE 10 EURO SI CU MAI PUTINA MUNCAAAA

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara