Idei de afaceri: Web design

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri.Fiti cat mai atenti

Costuri pentru inceputul afacerii: sub 2.000 €;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile: nu.

Daca va desfasurati activitatea in domeniul afacerilor, stiti deja, ca o pagina de web, este la fel de importanta, precum un anunt publicitar in Pagini Aurii. Detinerea unei pagini web, faciliteaza accesul la milioane de potentiali clienti din intreaga lume.

Costurile aferente publicitatii se reduc dramatic atunci cand utilizam pagina web a companiei pentru promovarea produselor/serviciilor oferite, ganditi-va, cati bani se alocau inainte pentru printarea cataloagelor de produse, instiintarea clientilor sau potentialilor clienti de schimbarile preturilor, ofertele companiei etc, toate acestea ingreunau destul de mult bugetul companiei. Principalul avantaj al utilizarii paginii web este faptul ca toate aceste materiale promotionale ajung la client intr-un timp mult mai scurt si cu un cost mult mai redus, doar prin trimiterea unui email catre ei.

Problema majora pentru cei mai multi dintre noi este ca nu avem cunostiintele tehnice necesare in programarea de paginii web, site-uri etc. Daca ne dorim cu adevarat sa reusim in acest domeniu, trebuie sa pornim cu incredere in fortele proprii. Avantajul acestui business este ca, putem incepe cu un buget redus, ne putem ocupa part-time si pentru cei care sunt interesati de creativitate, aici veti gasii din plin. Chiar daca nu cunoasteti prea multe despre munca in HTML, nu este dificil de invatat, o data ce v-ati propus acest lucru.

Cerintele minimale pentru web design sunt: detinerea unui computer cu acces la internet, potential material pentru achizitionarea unor programe de grafica si design, abilitati de invatare a partii de programare si grafica, fara de care nu puteti face nimic.

Din aceasi categorie de Idei de afaceri mai puteti citii : Idei de afaceri: Publicitatea in lift

1 Comment for “Idei de afaceri: Web design”

  1. Interesat sa scrii si despre aceasta afacere online cu directionare catre linkul postat?

    sunt interesat si de un parteneriat prin intermediul unui schimb de link cu http://www.metropolitan-ro.blogspot.com .

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara