Pareri personale

Buna ziua,

Numele meu este Cristinescu Marian si ma ocup de administrarea website-ului Pafaceri.ro. Aceasta pagina de pareri personale se doreste a fi o pagina care sa imbunatateasca comunicarea dintre website-ul pafaceri si vizitatori.

Aici ne poti lasa mesaj cu ce teme de articole vreti sa abordam, ce ati dori sa implementam in website sau ce nu va place la website-ul nostru.

Aceste informatii sunt folositoare pentru noi, deoarece ne vor ajuta sa construim un continut dedicat problemelor dumneavoastra. Vom incerca pe masura timpului disponibil sa solutionam toate cererile venite din partea dumneavoastra.

Va multumesc pentru increderea acordata si va invit sa construim impreuna un website mai bun.

6 Comments for “Pareri personale”

 1. cristi termopane

  unde ma inscriu si io in sait

  • Anonymous

   Salut Cristi. Acest site nu este cu inscriere. In schimb te poti abona la newsletterul Pafaceri si primesti gratuit si ghidul “Vrei sa vinzi mai mult?”.

 2. Cristina

  Extrem de util ghidul primit,sper ca toate informatiile sa ma ajute sa pornesc propria-mi afacere si sa fie una de succes.Multumesc domnule Cristinescu!

 3. SeF

  buna dimineata ma numesc ion si sunt din targoviste si muncesc ca macelar in germania de 4 ani de zile si mar interesa foarte mult cum pot eu sami deschid o firma cu care sa pot aduce muncitori romani la lucru in germania si care sunt primi pasi pe care ar trebui sai urmez
  genul firma romanesca angajati romani si detasati in germania 
  este posibil asa ceva?
  ma puteti indruma catre acest vis
  firma nu coteaza in domeniul constructiilor sau in domeniul abatorelor

 4. Cristina

  Buna ziua, vreau sa-mi deschid un cabinet de optica dar din pacate nu am bani necesari , firma este facuta , aparatura o am , dar nu am bani necesari pentru restul , credeti ca se poate lua imprumut pe firma noua sau alte ideii.
   Va multumesc , Cristina 

 5. Mariana

  Salutare,am inceput sa ma ocup de avicultura,mai clar am cumparat 500 de pui de gaina mici si acum au peste 1 kg.Intre timp as vrea sa imi maresc aceasta  afacere prin a cumpara propriul incubator  sa scot pui si sa ii realizez de mici iar pe altii pentru carne si oua.As vrea sa stiu mai multe despre riscurile si avantajele acestei afaceri

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara