Idei de afaceri: publicitate in lift

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri, publicitate in liftCosturi pentru inceputul afacerii: 2.000€ – 5.000€;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile:  nu.

Publicitatea in lift este probabil una dintre cele mai eficiente metode de promovare a unui produs/serviciu consumatorilor.  Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand posibilii consumatori se afla intr-un lift, acestia nu sunt inconjurati de lucruri care distrag atentia in mod natural. Prezenta unui banner publicitar ii capteaza atentia acestuia ca o pata de culoare pe un perete alb.

Cheia succesului publicitatii in lift este asigurarea spatiilor de publicitate disponibile in cele mai aglomerate lifturi din zona/orasul respectiv. In mod ideal, ar trebui sa va concentrati pe asigurarea spatiilor publicitare in cladiri cu caracter comercial, cum ar fi mall-uri, turnuri de birouri sau spitale.  Cu cat traficul in acele lifturi este mai mare, cu atat va fi mai usor sa va atrageti noi clienti. De asemenea, pentru a va asigura cele mai bune locatii din lifturi, ganditi-va la o strategie de a imparti un procent din venituri cu proprietarul cladirii sau cu managerul cladirii. Nu uitati in ultimul rand ca trebuie sa dezvoltati si modalitati originale de a va prezenta produsul pentru o rata de succes cat mai mare.

Publicitatea in lift are poate, cel mai eficient grad de atragere si pastrare a atentiei pe mesajul publicitar. Cand esti intr-un lift atentia ta distributiva nu mai este atat de folosita, ea iti este restransa doar la camera liftului.

Pentru a-ti asigura in timp pastrarea spatiului publicitar in cele mai bune lifturi, incheie un acord de cooperare pe o perioada lunga intre tine si proprietarul sau managerul cladirii.

Alte idei de afaceri.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara