Idei de afaceri: Firma servicii de catering

Legea protejeaza inventiile brevetate, drepturile de autor, dar protejarea unei idei de afaceri este o chestiune diferita si foarte dificila. Concret, legea nu poate proteja o idee de afacere, in mod practic. Daca este o idee buna va fi copiata, deoarece asa stau lucrurile in afaceri 2Costuri pentru inceputul afacerii: 10.000€ – 50.000€;

Profilul operational: se poate lucra de acasa, part-time;

Francize disponibile: da;

Daca sunteti genul de persoana, care sa fie pasionata de pregatit “specialitati” culinare si va place sa organizati petreceri elegante, serviciile de catering pot fi o alternativa care sa va fie pe plac.

In functie de preferintele pe care le aveti, va puteti specializa pe un singur tip de eveniment, de exemplu nunti, baluri de caritate, petreceri pentru copii, sau puteti incerca sa va fidelizati unele companii mari si sa organizati pentru acestea diverse petreceri.

Pentru a reusii trebuie sa oferiti servicii putin mai deosebite fata de celelalte firmede catering. In primul rand trebuie sa dispuneti de flerul prezentarii “produselor”, adica sa aranjati platourile intr-o maniera deosebita, sa combinati diverse arome in pregatirea mancarurilor pentru a “lua ochii” oaspetilor atat prin aranjarea mesei cat si prin gustul deosebit al mancarii.

Echipamentul necesar pentru a putea incepe: o bucatarie unde sa preparati mancarea, masina pentru livrarea produselor, telefon pentru primirea comenzilor.

Alte idei de afaceri.

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara