Top francize sub 10.000 euro in Romania

Top 10 francize din Romania, care pot fi achizitionate cu o suma mai mica de 10000 euro. Printre acestea putem sa amintim firme de imobiliare, spalat masini,magazine,consignatii,cursuri engleza etc.

1. Agentia imobiliara Perfecta – beneficiaza de peste 10 ani de implementare in Romania. Principiile de functionare ale acestei francize se bazeaza pe experienta acumulata si garanteaza succesul in proportie de 100%. Nu sunt necesare cunostinte sau experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare.

Taxa de franciza: 550 Euro

2. Galleria – Magazin tip “Consignatia” real si online, operational imediat, fara ca operatorul sau, sa aiba experienta, gama de produse ce se poate vinde: de la pictura, artizanat, filatelie pana la mobile, autoturisme sau aspiratoare.

Taxa de franciza: 2.000 RON

3. Mark After School-Instant – Microfranciza, pachet Instant. Limba engleza zilnic, efectuarea temelor si educatie dupa orele de scoala pentru clasele 1-4. Ideal pentru deschiderea unei noi afaceri in domeniul educational sau implementarea unui concept performant in unitatile existente. Fara redeventa.

Taxa de franciza: 1500 Euro

4. FirstDryWash – tehnologie de spalare fara apa a masinilor. Aceasta metoda este din ce in ce mai populara in lume si in Romania datorita multiplelor avantaje intre care: pretul si clientul ce poate fi servit aproape oriunde: in parcari de supermarketuri, in fata magazinelor, la diverse evenimente unde se aduna lume multa, acasa, in parcarea de la birou, la service-urile si showroomurile auto, in zone turistice, in fata hotelurilor etc.

Taxa de franciza: 1970 Euro

5. IMO advertising – Agentie de creatie publicitara full service, operationala in 30 de zile, oriunde in Romania. Nu este nevoie sa aveti cunostinte de specialitate. Acest tip de francize ofera exclusivitate locala si beneficiati de avantajele unei retele bine puse la punct de parteneri la nivel national.

Taxa de franciza: 2000 Euro

6. DryWallTeam – Franciza DryWallTeam va ofera prosperitate pe baza unor sisteme simple si economice de mare succes in Marea Britanie, Ungaria, Germania, Suedia si multe alte tari , care actioneaza impotriva igrasiei, mucegaiului si infiltartiilor de apa. Tehnologia oferita de franciza DryWallTeam este format din patru componente care se aplica usor, rapid, fara a necesita cunostinte de specialitate iar efectul (uscarea zidurilor umede) este garantat de miile de lucrari executate in toata lumea.

Taxa de franciza: 2000 Euro

7. Danymond – Cleaning – Servicii profesionale de curatenie.Prima franciza de curatenie industriala si civila actionand dupa toate normele europene. Investitie totala sub 10.000 euro.

Taxa de franciza: 3500 Euro

8. Dulce D’or – Cozonacul traditional secuiesc (kurtoskalacs cum este cunoscut in zona Ardealului) se bucura de o larga popularitate, atat in randul consumatorilor din Romania, dar si in Europa Centrala si de Est.

Investitia initiala: 10000 Euro

Din aceasi categorie mai poti citii si…  Top 10 francize din America in 2010, unde vei afla care sunt cele mai vandute francize de pe continentul Nord American.

1 Comment for “Top francize sub 10.000 euro in Romania”

  1. Anda Profeanu

    Unde pot gasi date despre franciza Mark afterschool??? de unde se poate achizitiona aceasta franciza?
    multumesc

Leave a Reply

Newsletter

Facebook

Parteneri

Unibet All
Personalizat de Jellyfish web design Timisoara