Idei de afaceri pentru barmani

Barmanii sunt o categorie aparte de profesionisti din industria HoReCa. Ei pregatesc bauturi si se afla mereu in spatele unui bar sau in centrul unei petreceri cu mult alcool si bauturi premium. Desi se castiga bine ca barman nu ar strica sa ai si propria afacere pentru venituri in plus. 

Meseria de barman e frumoasa, e spectaculoasa dupa ce incepi sa ai experienta, dar e si foarte usor sa te plictisesti de rutina si de aceleasi lucruri facute zi de zi. De aceea de la un moment incolo ar fi bine sa te gandesti si la o afacere proprie sau mai multe, daca ai timp suficient si vrei sa castigi foarte bine. Daca nu stii de unde sa pornesti si ai nevoie de idei de afaceri pentru barmani care sa fie si profitabile ti-am pregatit o lista cuprinzatoare in randurile ce urmeaza.

Servicii mobile de bartending. E o idee de afacere foarte buna pentru barmani. Practic mergi la orice evenimente si in locatii diverse si oferi, prepari bauturile. Mergi la evenimente din zona ta sau din alte locuri, nu ai nevoie de capital foarte mare pentru un startup de acest tip, scalabilitatea serviciilor oferite este excelenta, tu alegi daca vrei sa te dezvolti si in ce directie. Ai nevoie doar de o masina si nu iti mai bati capul cu spatii, chirii, poti sa gandesti prezentari interesante si interactive pentru clienti, te poti specializa in preparea unor bauturi originale, imaginatia si creativitatea te vor ajuta cu siguranta sa ai mereu elemente noi si inedite in serviciile puse la dispozitia clientilor.

Catering pe partea de cocktailuri. Pregatesti si servesti bauturi cu alcool la nunti, evenimente corporate, la petreceri private diverse. Personalizezi serviciile, cererea e mare in piata, ai clienti mereu, oferi si expertiza si asisti la procesul de planificare a evenimentelor, nu ai nevoie decat de o bucatarie profesionala sau poti sa incepi afacerea si sa o continui chiar si de acasa.

Cursuri de mixologie. Daca ai suficienta experienta poti gandi cursuri de mixologie, adica arta de a combina bauturi si gusturi in cele mai tari cocktailuri. Personalizezi cursurile pentru diferite evenimente private, le poti organiza si separat pentru barmanii la inceput de drum. Cursurile pot sa fie cu participare fizica sau virtuale, via Internet, oricine are acces la ele. Toate instrumentele folosite in timpul cursurilor sunt ieftine si usor de gasit peste tot in magazinele de specialitate.

Bartending la evenimente corporate. Cunosti oameni influenti, mergi la tot felul de conferinte, lansari de produse, petreceri corporate, te dezvolti rapid si ai castiguri foarte bune pe masura ce incepi sa iti aduni clienti care sunt multumiti de tine si te recomanda mai departe si la alte companii mari. Daca afacerea merge bine si ai si profit poti sa mai angajezi alti colegi si sa dezvolti afacerea in asa fel incat sa poti acoperi cat mai multe cerinte si evenimente corporate. Cu cateva instrumente profesionale pentru bartending si un management al timpului si evenimentelor perfect ideea de afacere pentru barmani va fi una care te va ajuta sa obtii castigurile la care doar visai cand erai in spatele unui bar de restaurant.

Servicii de bartending la domiciliu. In loc sa mergi la evenimente private sau corporate mergi acasa la clienti, la petreceri organizate fix asa cum isi doreste fiecare. La fel ca si la orice alte evenimente te deplasezi acasa la cei care te cheama cu tot ce ai nevoie pentru bauturi si pentru show, poti sa organizezi prezentari si sa oferi serviciile si in aer liber, dar si in interior, depinde ce vrea clientul. In general cei care apeleaza la tine te vor plati bine si iti pot solicita si servicii extra si te vor chema ori de cate ori au nevoie de un party perfect organizat la ei acasa.

Servicii de consultanta. Sunt servicii pe care le poti oferi cand ai experienta suficienta in domeniu si acestea vor fi adresate celor care au baruri, restaurante sau managerilor. Vii cu idei creative, cu solutii, cu strategii de marketing si cu sfaturi operationale. Ii inveti pe clienti cum sa aleaga produsele, ce fel sa se ocupe de personal, ce activitati promotionale sa lanseze. De la meniuri la planuri pentru evenimente, optimizarea activitatilor operationale sau gasirea celor mai buni furnizori, toate vor fi oferite in momentul in care incepi o afacere cu servicii de consultanta pentru baruri.

Servicii de inchiriere baruri mobile. Oricine are nevoie de un bar mobil pentru evenimente si locatii diferite il poate lua de la tine. Clientii aleg bauturile si pachetele de bauturi, au personalizari in functie de ce isi doresc sa serveasca, ai la dispozitie si barmani profesionisti care pot sa prepare bauturi delicioase alcoolice sau fara alcool, serviciile clienti sunt perfecte. Nu e nevoie de capital prea mult si ai de fiecare data o multime de clienti care te vor cauta si vor inchiria barurile mobile.

Agentie ce ofera barmani pentru diverse afaceri, evenimente. Se recruteaza si se platesc barmani si se cauta evenimente unde sa lucreze. Clientii nu vor mai fi stresati cu angajarea si cu managementul personalului, vei avea foarte multe companii, persoane fizice care vor avea nevoie de tine si profitul va fi asigurat. Cu o promovare buna si o baza de clienti care creste de la o luna la alta si mai sunt si multumiti vei reusi sa pui pe picioare o afacere de nota 10.

Afacere cu ingrediente pentru cocktailuri. Ca sa obtii cele mai bune si mai interesante bauturi ai nevoie de ingrediente de calitate, livrate atunci cand ai nevoie de ele. De la siropuri la biter sau alte tipuri de bauturi alcoolice si fara alcool, pe toate le poti vinde si produce, important este sa ai ingrediente pentru cocktailuri premium si unice. Businessul va merge excelent de vreme ce e o cerere foarte mare in piata in privinta cocktailurilor artizanale si oamenii cauta mereu gusturi unice si ingrediente excelente.

Afacere cu accesorii pentru pregatirea de bauturi, cocktailuri. E nevoie si de accesorii originale si de calitate daca vrei sa ai cocktailurile perfecte. Poti vinde si produce chiar recipiente diverse si instrumente pentru pregatirea bauturilor, ai relatii cu furnizori de top si incerci sa ai in vedere doar clientii care ofera si cauta calitate la un alt nivel cand vine vorba de bar sau bartending.

1 thought on “Idei de afaceri pentru barmani

  1. Este foarte interesant si util pentru orice barman sa aiba propriile idei de afaceri pentru a-si creste veniturile. Meseria de barman poate fi una indragita si spectaculoasa, dar rutina si monotonia pot sa apara in timp. De aceea, afacerea proprie poate aduce o schimbare si o imbunatatire a vietii profesionale. Cursurile de mixologie sau serviciile mobile de bartending sunt o idee buna pentru a oferi si alte servicii in afara locului de munca obisnuit. Este important sa fii creativ si sa te adaptezi cerintelor pietei pentru a avea succes intr-o afacere pentru barmani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.